Wednesday, 13 January 2010

Single Minggu Ini: Sade



Sebelum aku ucapkan selamat tahun baru, aku nak korang jangan emo- emo asal blog lama tak post, kita kena jadi soldier bai. Lupakan 2009, 2010 sudah datang. Jadi, apa azam korang? Citer ah kat kitorang dalam blog ni.

Blog mengucapkan semoga berjaya kepada Shaf Hamdan kerana beliau akan melanjutkan pelajarannya di luar negara. Jadi, 2010 ni, yang akan aktif hanya aku dan Jack Lingam. Dulu aku ada bagitahu korang kan tentang video projek aku ngan Jack nak buat. Tapi skarang aku dah relocate kat Taipei dan Jack pun tengah sibuk dengan kerja kawin dia.

Anyway, aku nak bagitahu korang. blog ini akan kembali kencang. Lupakan blog lain. Serious.

Banyak blog tunjuk diorang berbasikal fixed gear je. Bosan ah, on to the next one ah friend. Asal takde gang melayu buat long distance running? Tak cool ke sebab takleh gantung SLR sambil lari?

KT the President

2 comments:

Knicher Sc. said...

ramai ja kawan melayu aku join long distance running. tapi malangnya, mereka tak ber-blog.

sakaifighter said...

azamm aku tahun ni nak gaame lima awek in 1 game

Dari mana?

Analytics