Monday, 18 January 2010

Oh Ye Ke?! Rapper Loon Dah Masuk Islam



takkan ko tak tahu mamat nyanyi "I need a girl" ngan P.Diddy. ko siap grind ngan chikaro- chikaro kat Nouvo dulu..huhu

7 comments:

Nosbaitullah said...

erm.. aku tak kesah la dia masuk islam ke kluar islam? tapi agama ni macam kopi pulak. kalau campur gula jadi manis, kalau campur susu pekat jad payaumanis. kalau campur garam jadi manis.

kadang kadang pikir manusia manusia atau artis ni masuk islam semuanya pasala kejar jubur mak mak arab. macam mat salleh atau mengejar kan cinta melayu. semua nya haprak. lebih lebih lagi yang suka tetek melayu yang semi kecik dan puting boleh up sampai 2 inchi.

boleh percaya ke ni. dah la pompuan pompuan melayu semuanya lurus bendul. tengok kulit putih atau kulit negro je smua macam nak isap atau nak jinjing. ape lah kurang kote melayu ni. apa la aku pon dah fed-up pasal kisah kisah melayu masuk islam. kadang kadang ko tau aku rasa melayu tu patut nya jadi tambhi. nak tau asal?pasal ari ari kutuk keling macam keling tu benda yang kau buat ari ari contoh berak semayang dan lain lain.

tak pernah aku tengok orang melayu kahwin keling. keling kahwin keling pon semuanya keling. pastu masuk islam jadi mamak? konsep macam ni memang aku tak faham. kalau melayu kahwin nyonya jadi - melayu. kalau melayu kahwin melayu jadi melayu. tetapi kalau melayu kahwin keling kenapa tak panggil melayu. ade ke panggil dia keling.

ber balik kepada isu pak tam masuk islam, secara am nye, mungkin ini sebuah gimik semata mata. mungkin juga ini propaganda barak obama. mamat tu memang pukimak jugak. kejap ni kejap tu. last call tak jadi apa. fuck itam bai. hitam sesuai buat baju je. buat sluar dalam tak boleh pasal sebagai penyerap haba, nanti kotek lu panas so nanti tak sampai equilibrium untuk buat sperma.

hitam hitam hitam. u can never go wrong with IT.

PEACE.

Jack Lingam said...

? kau ok ke hantu?

LoonaBear said...

Mamat Nosbaitullah mungkin pernah trauma kena sodom lembaga hitam.
No wonder hitamphobia. LOL.

Jack Lingam said...

mungkin je. tapi lu tak certain.
how la bro?

u laki ke pompuan loonabear. i dah lama tak kacau orang

Anonymous said...

nosbaitullah kau kelakar sial. kau mesti kena buli dari kecik sampai besar.

bauhaus said...

hahaha crack dow comment kau nosbaitullah

bartlett said...

u laki ke pompuan bauhaus. i dah lama tak kacau orang

Dari mana?

Analytics