Wednesday, 20 January 2010

Duta Subang Jaya: Joe Flizzow



Amacam semua? inilah single/video terkini Joe Flizzow dan album solo beliau PRESIDENT memang hangat. Aku suka layan lagu "bersamamu" kuat- kuat sambil jalan area Ara Damansara (area tokan aku)

Dan sebagai anak subang aku respek mamat ni, dan president kita sebenar Hannah Yeoh tapi kira Flizzow ni street president la.

Apa-apa hal Flizzow memang boleh bla dan aku salute kat mamat nih. Mana tahu one day aku leh rhyme 8 bars kat lagu dia ke, so kalau Joe dengar ni, bagi la aku spit hihihihi pleaseeee...

KT
"ONLY THA FRESHEST"

4 comments:

fndrocka said...

album malique pun mantap yo

Anonymous said...

dia ni pekida kan?

korang pekida ke?

Anonymous said...

wei anon

kalau ko nak citer pekida ni bukan blog untuk citer topik topik cam tu.

KO DAK DAK ABU HACKETT KE?!!?

fresh K

Anonymous said...

ara damnsara katne bro? kapitan? bayyeekk?

Dari mana?

Analytics