Monday, 10 November 2008

mana blog?

Harap maklum bahawa, blog ini akan ambil cuti buat sementara waktu pasal nak prepare abang K.T punya angkat nikah dengan chikaro dia yang bernama amanda dollah. oleh sebab itu, ramai dikalang blogger tengah sibuk membantu emak mr.kt, untuk buat bunga plastik.

para sesiapa yang minat untuk membantu untuk buat bunga plastik sila kontak abang KT di

+44(0) 74138496114


Sakian...

Best man win ,

jack lingo

13 comments:

Jack said...

dapat gaji x?
ehe..=p

d7 said...

congrats 2 the bride & groom..
may they find true happiness through each other..
omedeto gozaimas!!

Melayu Minimalis said...

eee apa ni dah malas blog? ish ish

Anonymous said...

bukan malas. they have their own life to take care of. be understanding la. kalau tiap hari nak ngadap blog mmg duit tak masuk pocket la.

pantsy n00b said...

tak poket tebal pun ok apa. i mean u would still able to gain quasi recognition from complainin too much of 'nothingness' and not enough 'being', wouldn't u, heh...

que me comas la polla, dolores espiritu!!!

Jack Lingam said...

nasib baik ah ada chikaro yang faham, apa apa pon kita mmg apogelize kat korang ah eh.

y no se que quires hablar chingo. pero, si puedes esperar un poco mas, puedemos ecrir cosas de puta madre.

avec elegance said...

oui, oui, monsieur. je comprends bien. je hais les bloggers qui ont rien d'autre faire mais raler... la vache!

maleyu milimanis said...

eei siempre tohas mili mani ssssss... mela huha huya ostra noca @ ap ple mal ays ia, con gratia MM...

genting highland said...

apa kelas kawin beb...gile ke korang..belum tengok dunia dah nak kawin...dah la sorang je satu hidup..gilerrr....

oye Jack Lingam...si esperamos mas, mejor esperamos toda la vida..venga!ponga algo que sea interesante...nos interesa en tus pensamientos cabronnn!

Anonymous said...

la ye ke.. dah nak kawin ke kt..
patut la makin jambu

dena_r said...

apa hiatus ni? gila bosan...

Shafi'e Hamdan said...

lepen arr dena...

kita ada commitment lain gak nii

starless said...

bosan baca la buku...
main gitar ke.....
ngaji quran pun lagi bagus...

Dari mana?

Analytics