Sunday, 8 February 2009

SIAPAKAH??? (Teaser www.playboymelayuterakhir.blogspot.com)




Siapakah identiti top boyz ini?? Adakah mereka kelihatan seperti sharp cats?

Sms: 
"Topboyz 1" ke 88888 untuk Mr. Kwaidan "aku happy ngan tunang aku" Tarmizi

"Topboyz 2" ke 88888 untuk Brader Jack "aku kerja keras" Lingam

"Topboyz 3" ke 88888 untuk Mat SHAF-le- Hamdan

"Topboyz 4" ke 88888 untuk  Armaya "rebel 101" Maaroff

UNTUK MEMENANGI SEBUAH JAM TANGAN LICORN!

8 comments:

mr. hafis said...

semua nombor sama. saya boleh jadi topboyz?

tomok said...

menang dapat moto ? moto wa dah kene angkut balai la bro

Shafi'e Hamdan said...

sorry beb tak dapat ah moto. aku pun nak gak sebijik moto tapi mak aku cakap bahaya.

jam tangan licorn je la ek?

ayman said...

BBLK lak camaner?

tomok said...

moto wa cane plak bro? kalau pakai jam tangan tu boleh dapat karo tak?

Helmi Razali said...

haha, misai tu cantikreddar

rysa said...

Topboyz 2" ke 88888 untuk Brader Jack "aku kerja keras" Lingam..

haha.. memang. jack busy sangat sampai tamau reply email kita :(

kecik hati la macam ni :(

Anonymous said...

weiiii taxi skitttttttt...

Dari mana?

Analytics