Tuesday, 9 December 2008

Inilah bos aku

Dr. Iain Stewart.
Itulah Nama bos aku. Die ni cool gila babi. Pegi kerja tak pernah pakai seluar slacks tapi nak pakai jeans ngan shirt clubbing.

Dia ada documentary die buat berjudul "Earth" yang di siarkan oleh BBC 2. Aku follower tetap. Die explain semua benda pasal bumi dengan tenang tanpa cuak.

Saksikanlah.



3 comments:

Diloz said...

aku harap orang-orang yang berada di atas akan sedar.

kita tak lama.

dena_r said...

blog ni ada 7 bloggers. takkan sume busy serentak kot?

Jack Lingam said...

agak arr ms talena atfield... tgh sibuk pasal auditor dari E&Y datang tengah buat external audit kat ofis..jadi all the boyz tengah agak sibuk ah buat valuation en... tak kan nak guna alexa.com gila tak sharp


will update soon k cayunk~

Dari mana?

Analytics